sábado, 29 de septiembre de 2012

Activitat 2

Una vegada teniem una mica dominat el correu electrònic Drive, hem hagut de crear un grup de treball format per quatre persones. Entre les quatre hem triat un tema per a fer un document, una presentació i un formulari per anar investigant encara més com funcionava el Google Drive. Com a tema per a fer-ho hem triat Barcelona i aquí podreu observar com ens ha quedat. 

 P.D: és un treball realitzar a classe amb molt poc temps cosa que fa que no sigui un magnific treball, però també potser possible que no tota la informació estigui correcte. No fiar-se molt del treball.  

  Aquí teniu l'enllaç de l'activitat perquè ho pogueu veure millor: https://docs.google.com/a/blanquerna.url.edu/document/pub? id=11RqUlvTKhTzq0e3MugPydMsYmXMu1ltrw7bNaa2OzaA 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


També hem fet una presentació a través del Google Drive. És sobre Barcelona i conté la mateixa informació que el document. 

  Aquí teniu l'enllaç de l'activitat perquè ho pogueu veure millor: https://docs.google.com/presentation/pub?id=1No-yy83UH6iDWylOcVBnRAxe3aGxITfYWJPZJV3Ck-c&start=false&loop=false&delayms=3000 Finalment us adjunto un petit formulari per si us animeu a contestar les preguntes que us proposo:

martes, 25 de septiembre de 2012

Presentació

Sóc una estudiant que prové de Palamós, el poble on sempre he viscut. Però aquest any 2012 he començat a cursar Educació Infantil a la facultat Blanquerna, universitat Ramón Llull; per aquest motiu actualment estic visquen a Barcelona, a la Residència Universitària Sarrià. M'agrada practicar l'esquí a l'hivern i navegar a l'estiu, també m'agrada la dansa. Quan tinc temps lliure, el passo amb els amics, escolto música, llegeixo, etc. M'apassiona viatjar i conèixer noves cultures. En definitiva, em sento afortunada de viure en aquest món en el qual les petites coses són les que et fan gran.

Activitat 1

Edu3.cat
Aquest vídeo l'he tret del "web www.eud3.cat". Primer cal dir que la webquest és una proposta didàctica de recerca guiada, que utilitza principalment recursos d’Internet. Té en compte el desenvolupament de les competències bàsiques, contempla el treball cooperatiu i la responsabilitat individual, prioritza la construcció del coneixement mitjançant la transformació de la informació en la creació d'un producte i conté una avaluació directa del procés i dels resultats. Aquest vídeo, doncs, que presenta l'escola d'Esplugues de Llobregat, ens explica una proposta amb la webquest de les constel·lacions zodiacals. Per aquest motiu s'ha hagut d'explicar què és un planisferi, fer entendre als alumnes que existeix una línia imaginària per la qual passen les constel·lacions zodiacals i també el sol i els planetes.